Connect with us

Hi, what are you looking for?

Advertisement

Azyma Care Sedia Produk Khusus Untuk Ruggers

Gel mandian tanah liat khusus penggiat sukan

Ada masalah bau badan ataupun masalah kulit ?

Memperkenalkan Gel mandian premium daripada Azyma Care yang diperbuat daripada tanah liat kaolin, mempunyai tekstur yang unik dan memberi kesegaran berpanjangan. Boleh menghilangkan masalah bau badan sekaligus dapat mengatasi masalah kulit seperti gatal-gatal badan, ruam, ekzema, kudis, sunburn atau parut.

Juga direka khusus kepada anda yg aktif bersukan dan yang mempunyai jadual kerjaya yang padat.

Berita baik buat penggiat sukan ragbi, kini tiada lagi masalah kulit selepas berhempas-pulas di tengah padang, bergelumang dengan lumpur dan bau peluh yang kurang menyenangkan dengan gel mandian Azyma Care.

Memperkenalkan gel mandian berasaskan tanah liat (clay) Azyma Care dengan kandungan organik yang terbukti berkesan mengatasi masalah kulit seperti kegatalan, jerawat, kulit sensitif, kulit berminyak, ruam serta gigitan serangga.

Gel mandian Azyma Care dicipta khusus untuk ahli sukan menggunakan formulasi semulajadi dan tidak mengandungi bahan kimia berbahaya

Bahan utama Azyma Care (USP) adalah tanah liat kaolin yang sangat istimewa, mengandungi empat 4 bahan-bahan aktif alami (natural).

Ianya dijamin tidak mengandungi bahan kimia berbahaya kepada badan dan alam sekitar dan dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP, ISO dan US FDA.

Lebih menarik produk Azyma Care mempunyai persijilan Halal Jakim serta telah melalui dan lulus ujian pakar kulit bertauliah luar negara (Dermatologist) dan kini berdaftar dengan NPRA, KKM.

Penggunaan gel mandian Azyma Care dalam kalangan penggiat sukan kini semakin meluas

Malah penggunaan gel mandian ini tidak terhad kepada atlet serta orang dewasa, ianya juga sesuai digunakan seisi keluarga kerana haruman serta teksturnya yang lembut memelihara kulit sensitif khususnya kanak-kanak.

Gel mandian Azyma Care boleh didapati melalui rangkaian pengedar utama iaitu Azyma Care Northern serta Azyma Care Perak

Laman Facebook page Azyma Care Northern
Laman Facebook page Azyma Care Perak

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like

Advertisement
0