Connect with us

Hi, what are you looking for?

Advertisement

Super Deal Spothera Kini Bermula!

RM 100 SAHAJA UNTUK 1 JAM 30 MINIT URUTAN (SPORTS MASSAGE) khas buat pengguna portal Ragbi.My.

Ya! Kami komited dalam membawakan kepada komuniti ragbi tanahair pelbagai perkhidmatan berteraskan sukan di bawah satu bumbung.

Terkini, Ragbi.My dan Spothera berkolaborasi membawakan perkhidmatan sports therapy kepada penggiat ragbi di Malaysia.

Spothera adalah sebuah penyedia perkhidmatan urutan terapi khas untuk ahli sukan merangkumi atlet akar umbi mahupun dewasa.

Melalui kolaborasi yang dijalankan bersama Ragbi.My, Spothera menawarkan perkhidmatan urutan seluruh badan (full body sports massage) kepada pengguna berdaftar portal Ragbi.My pada harga paling istimewa iaitu RM100 untuk 1 jam 30 minit perkhidmatan.

Khas untuk Ragbi.My – Full Body Sports Massage pada kadar RM100 untuk 1 jam 30 minit

Spothera yang berpusat di (USJ) Subang Jaya mempunyai enam tahun pengalaman dalam terapi sukan dengan pelbagai pakej ditawarkan meliputi remedial massage, performance massage serta pelbagai lagi kepakaran dalam bidang fisioterapi.

Spothera dalam kenyataannya, menyokong perkembangan ragbi tanahair dan sentiasa memberi perkhidmatan terbaik dan memupuk kesedaran umum terhadap kepentingan fisioterapi khususnya atlet-atlet muda.

Melalui kolaborasi ini, atlet serta penggiat sukan khasnya sukan ragbi akan dapat menikmati terapi pada kadar paling istimewa dan berpatutan.

KINI BERMULA! DAPATKAN TAWARAN ISTIMEWA FULL BODY MASSAGE (DEWASA) PADA KADAR RM100 SAHAJA UNTUK 1 JAM 30 MINIT

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like

Advertisement
0